Nyitóoldal

 Magyar

 English

 

Legyen ez a kezdőlapom Felveszem a kedvenceim közé    

 

  Cégkatalógus  
 Reklámhirdetés 
 Apróhirdetés 
 Híresztelő 
 Partnerprogram 
 Tulajdonosoknak 
 
 

Új felhasználó/partner regisztrációja

 

A *-gal megjelölteket kötelező kitölteni!

Vezetéknév:

*

Keresztnév:

*

Bejelentkezési név:

*

 E-mail:

*

Jelszó:

*

Jelszó mégegyszer:

*

 
A cégekkel-vállalkozásokkal, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk valóságtartalmáért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget!
Az oldal üzemeltetője a szolgáltatás keretében kizárólag csak az információ közvetítésével (cég-vállalkozás adatai, ár, mennyiségi, minőségi jellemzők) foglakozik. A feltöltött információkat, illetve termékeket-szolgáltatásokat az oldalon csak a cég, vállalkozás tulajdonosa javíthatja, ezért az adatok valóságtartalmáért kizárólag csak a cég, vállalkozás tulajdonosa a felelős!
Amennyiben rendelés történik, a bolt, vállalkozás tulajdonosa rendelés után pár napon belül köteles kapcsolatba lépni a megrendelővel. Amennyiben ez nem történik meg, a rendelés törlődik.

Az oldal üzemeltetője biztosítja, hogy ezen adatokat a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően kezeli, és kizárólag csak az érintett bolt tulajdonosának juttatja el, amennyiben megrendelés történt.


A következő adatok kitöltése nem kötelező, de az esetleges rendelésnél az egyszerűbb és gyorsabb kezelhetőség érdekében ajánlatos kitölteni!

Ajánló azonosítója:

Cím:

Irányítószám:

Telefon:

 

[ Főoldal ] [ Médiaajánlat ] [ Hirdetés kiemelés ] [ Kapcsolat ] [ Impresszum ] [ Céges regisztráció ] [ Partnereink ]

© 2002-2004, iDream
Minden jog fenntartva


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

Powered by iDream Mail küldése